Հայաստանի բժշկագիտություն =Medical Science of Armenia

Влияние качественно различных углеводов, включенных в диету, на уровень биогенных аминов у больных ишемической болезнью сердца

Самсонов, М. А. and Скавронский, В. И. (1972) Влияние качественно различных углеводов, включенных в диету, на уровень биогенных аминов у больных ишемической болезнью сердца. Էքսպերիմենտալ և կլինիկական բժշկության հանդես, 12 (2). pp. 59-66.

[img]
Preview
PDF
Download (1438Kb) | Preview
    Item Type: Article
    Additional Information: Սննդի մեջ ավելացրած տարբեր ածխաջրերի ազդեցությունը բիոգենային ամինների մակարդակի վրա՝ սրտի իշեմիկ հիվանդությամբ տառապող հիվանդների մոտ:
    Uncontrolled Keywords: Սամսոնով Մ. Ա., Սկավրոնսկի Վ. Ի.
    Subjects: R Medicine > RADD1 Cardiology
    Divisions: UNSPECIFIED
    Depositing User: Inf. Dept,
    Date Deposited: 29 May 2013 10:20
    Last Modified: 29 May 2013 10:20
    URI: http://medsci.asj-oa.am/id/eprint/2570

    Actions (login required)

    View Item