Հայաստանի բժշկագիտություն =Medical Science of Armenia

Влияние качественно различных рационов на уровень перекисного окисления липидов и содержание витамина E в условиях хронической молибденовой интоксикации

Долинян, Л. С. (1988) Влияние качественно различных рационов на уровень перекисного окисления липидов и содержание витамина E в условиях хронической молибденовой интоксикации. Էքսպերիմենտալ և կլինիկական բժշկության հանդես, 28 (4). pp. 407-411. ISSN 0514-7484

[img] PDF
Download (825Kb)
    Item Type: Article
    Additional Information: Որակապես տարբեր սննդային ռացիոնների ազդեցությունը լիպիդային գերօքսիդացման և E վիտամինի քանակական մակարդակների վրա մոլինդենային խրոնիկական թունավորման պայմաններում: The influence of qualitively different rations on the level of lipids peroxide oxidation and vitamin e content in conditions of chronic molybden intoxication.
    Uncontrolled Keywords: Դոլինյան Լ. Ս., Dolinyan L. S.
    Subjects: Q Science > QF Biology > QF100 Biochemistry
    Divisions: UNSPECIFIED
    Depositing User: Inf. Dept,
    Date Deposited: 06 Aug 2013 15:36
    Last Modified: 21 Aug 2013 11:55
    URI: http://medsci.asj-oa.am/id/eprint/4639

    Actions (login required)

    View Item