Հայաստանի բժշկագիտություն =Medical Science of Armenia

Влияние защитных нутриентов на скорость липидной пероксидации и содержание витамина Е при экспериментальной дихлорбутеновой интоксикации

Бакалян, П. А. and Антонян, О. А. (1986) Влияние защитных нутриентов на скорость липидной пероксидации и содержание витамина Е при экспериментальной дихлорбутеновой интоксикации. Էքսպերիմենտալ և կլինիկական բժշկության հանդես, 26 (4). pp. 332-335. ISSN 0514-7484

[img]
Preview
PDF
Download (694Kb) | Preview
    Item Type: Article
    Additional Information: Պաշտպանիչ սննդանյութերի ազդեցությունը լիպիդային գերօքսիդացման արագության և վիտամին Е-ի պարունակության վրա փորձարարական դիկլորբութենային թունավորման ժամանակ։ Influence of protecting nutrients on the rate of lipid peroxidation and level of vitamin E in tissues in experimental dichlorbutene intoxication.
    Uncontrolled Keywords: Բակալյան Պ. Հ., Անտոնյան Օ. Ա., Bakalian P. A., Antonian O. A.
    Subjects: Q Science > QF Biology > QF100 Biochemistry
    Divisions: UNSPECIFIED
    Depositing User: Inf. Dept,
    Date Deposited: 12 Sep 2013 13:55
    Last Modified: 12 Sep 2013 13:55
    URI: http://medsci.asj-oa.am/id/eprint/5083

    Actions (login required)

    View Item